Beboerhus

AKB Lyngby henstiller til at myndighedernes retningslinjer i forbindelse med Corona overholdes.

Afdelingens beboerhus er kun for nuværende beboere i AKB Lyngby og er beliggende Lyngbygårdsvej 135. Her kan man afholde dåb, runde fødselsdage, konfirmationer eller andre vigtige fester.

Når du lejer beboerhuset, skal du altid lægge 500 kr. i depositum. Prisen for 1. dag er 1500 kr. Denne pris dækker lejeudgiften på 800 kr. og den efterfølgende rengøring på 700 kr.
Prisen for leje det efterfølgende døgn er 800 kr.

Du har adgang til beboerhuset fra kl. 10.00 den dag du lejer og lokalet skal efterlades ryddet den efterfølgende dag kl. 06:00.

På grund af dårlige erfaringer med misbrug af bygning og inventar, udlejes huset ikke til ungdomsfester.
En ungdomsfest er en fest, afholdt af unge, og hvor der ikke er ansvarlige voksne til stede.

Såfremt ovenstående ikke overholdes – bl.a. ved at undlade at oplyse, at det er en ungdomsfest, man ønsker at leje beboerhuset til – vil den beboer, der lejer beboerhuset, blive stillet økonomisk til ansvar for evt. skader, ekstra rengøring og hvad der ellers måtte være opstået af uforudsete udgifter.

Vi håber, at alle kan finde forståelse for disse begrænsninger i udlejning af beboerhuset, der er begrundet i ønsket om, at beboerhuset skal fremstå i pæn, vedligeholdt og ren stand til vore lejere.

Reservering af beboerhuset
Er du interesseret i at leje lokalerne skal du booke via vores bookingsystem:
www.supersaas.dk/schedule/AKB_Lyngby/Beboerhuset

Du kan påbegynde en bookningsperiode inden for et år.

NB: I maj og april måned, hvor det er højsæson for konfirmationer mm. er booking af beboerhus bindende. Det vil sige, at de normale afbestillingsregler ikke gælder denne periode.

Bemærk at du kan kun betale med Dankort.
Man kan altid ringe til Ejendomskontoret forinden og sikre sig, at den ønskede lejeperiode er ledig eller se det i bookingsystemet.