Beboerhus

Afdelingens beboerhus er kun for nuværende beboere i AKB Lyngby og er beliggende Lyngbygårdsvej 135. Her kan man afholde dåb, runde fødselsdage, konfirmationer eller andre vigtige fester.

Når du lejer beboerhuset, skal du altid lægge 500 kr. i depositum. Prisen for 1. dag er 1600 kr. Denne pris dækker lejeudgiften på 800 kr. og den efterfølgende rengøring på 800 kr.
Prisen for leje det efterfølgende døgn er 800 kr.

Bemærk du kan ikke længere betale med kontanter på ejendomskontoret. Vi tager kun imod Dankort. 

Du har adgang til beboerhuset fra kl. 10.00 den dag du lejer og lokalet skal efterlades ryddet den efterfølgende dag kl. 06:00.

Rygning er ikke tilladt indendørs.

Beboerhuset udlejes ikke til ungdomsfester uden en ansvarlig voksen er til stede. Dette pga. dårlige erfaringer med misbrug af bygning og inventar.

Såfremt ovenstående ikke overholdes vil den beboer, der lejer beboerhuset, blive stillet økonomisk til ansvar.

Vi håber, at alle kan finde forståelse for disse begrænsninger i udlejning af beboerhuset, der er begrundet i ønsket om, at beboerhuset skal fremstå i pæn, vedligeholdt og ren stand til vore lejere.

Reservering af beboerhuset
Er du interesseret i at leje lokalerne skal du booke via vores bookingsystem:
www.supersaas.dk/schedule/AKB_Lyngby/Beboerhuset

Du kan påbegynde en bookningsperiode inden for et år.

NB: I april og maj måned, hvor det er højsæson for konfirmationer mm. er booking af beboerhus bindende. Det vil sige, at de normale afbestillingsregler ikke gælder denne periode.

Bemærk at du kan kun betale med Dankort.
Man kan altid ringe til Ejendomskontoret forinden og sikre sig, at den ønskede lejeperiode er ledig eller se det i bookingsystemet.