Søger du bolig?

Skriv dig op til en bolig i AKB Lyngby

Almenbo administrerer boligerne i AKB Lyngby og står derfor også for udlejning og håndtering af ventelister. Du skal derfor kontakte Almenbo hvis du gerne vil skrives op til en bolig i AKB Lyngby.

Skriv dig op via Almenbos hjemmeside her

Boligtyper

I AKB Lyngby tilbyder vi boligløsninger til både den lille og den store familie, til ældre, gangbesværede, handicappede og til studerende. Vi råder over fem forskellige afdelinger: Rækkehusene, Etagehusene, Midtbyen, Højhuset og Geels Plads. Sidstnævnte afdeling er beliggende i Virum og anvises udelukkende af Kommunen.

Rækkehusene

Rækkehusene 1Rækkehusene ligger som en perle i et åbent område ved Kornagervej/Torsvang i Kgs. Lyngby.
De 173 rækkehuse, der er bygget i 1950´erne, er opført i tre forskellige boligtyper på mellem 90 og 105 kvm. Husene indeholder fire værelser, hvoraf en stor del er med kælder. Til hvert hus er en lille have.

Rækkehusene er opført i frie omgivelser, indrammet af den fredede ”Ermelunds Kile”. De åbne omgivelser giver et rart og nærværende indtryk, der er højt til himmelen og ingen høje bebyggelser til at tage udsigten og skygge for solen. Udearealerne med en park, legeplads samt boldspilsområde vedligeholdes af boligforeningens personale.

Rækkehusene bliver ledet af en beboervalgt afdelingsbestyrelse, som styrer afdelingens drift og fremtid. Ligeledes forefindes en lokal, aktiv beboerforening, som især tager sig af sociale arrangementer som juletræsfester, fastelavn, sommerfester m.m.
Læs mere om Rækkehusene på Almenbos hjemmeside her

 

Etagehusene

Etagehusene, Lyngby

Etagehusene er smukt placeret i grønne områder. De 384 familieboliger er opført i 1950. Uanset hvilken bolig, du bor i, er du omgivet af naturskønne arealer, der indbyder til lange gåture og en smuk udsigt fra altanen, hvor kaffen nydes i en stille stund.

For nyligt har vi renoveret to ejendomme. Den ene har fået installeret elevator, så bevægelseshæmmede har let adgang til boligerne. Den anden ejendom er blevet udvidet med en ekstra etage i tagetagen, så de øverste lejligheder nu har to etager og flere kvadratmeter.
Læs mere om Etagehusene på Almenbos hjemmeside her

 

Midtbyen

Fortun Midtby, Lyngby

Fortun Midtby er en del af et relativ nyt byområde i Kgs. Lyngby tæt på gode indkøbsmuligheder. Området er placeret midt i nogle fantastiske grønne områder, ligger tæt på offentlig trafik og ikke mindst Dyrehaven, hvor tiden fordrives med lange gåture i den skønne natur.

Afdelingen henvender sig både til unge, familier og ikke mindst ældre, som nyder godt af især de store badeværelser i lejemålene og nærområdets faciliteter. Samlet set er der 73 lejemål fordelt på to-rums-, tre-rums- og fire-rums-lejemål.

Her er beboere i alle aldersgrupper. Og når vi mødes på tværs af alder, opstår der en spændende dynamik på grund af vores forskellighed. Vi afholder løbende arrangementer for beboerne i afdelingen, som bl.a. loppemarked og fastelavnsfest, og der er generelt en rigtig god stemning blandt beboerne.
Læs mere om Midtbyen på Almenbos hjemmeside her

 

Højhuset

Højhuset på Lundtoftegårdsvej nr. 5-7-9-11 er opført i 1962 med elevator til de 13 etager, som er fordelt på 140 lejeboliger. Hele 7. etage er indrettet med 28 kollegieboliger. Det betyder, at der i højhuset i alt er 168 lejemål.

Lejeboligerne er på henholdsvis 66 m2, 87 m2 og 119 m2.

På de øverste etager er der en rigtig god udsigt til Sverige og mod Roskilde på østsiden.

Der er på vestsiden åbne grønne arealer med legeplads, en boldbane samt bænke og borde.

Der er privat parkering på 64 p-pladser udelukkende beregnet for Højhusets beboere. Ud over disse kan der disponeres over de 85 p-pladser ved Butikshuset.
Højhuset er centralt beliggende i Fortunbyen med dagligvarebutikker, supermarkeder med mere.

Der er 1 km til Lyngby Storcenter og 1,5 km til Dyrehaven.

Flere buslinjer passerer forbi Højhuset, og ved motorvejen er 150 S en hurtig forbindelse til og fra Nørreport (25 min.).
Læs mere om Højhuset på Almenbos hjemmeside her