Information om ladestandere til elbiler

AKB Lyngby har fået etableret 4 ladestandere på Torsvang 76, Kornagervej 79, Parkhøjvej 16 og Plovvej 2 med to p-pladser til hver.
Parkeringspladserne med ladestandere må kun bruges af elbiler.

Hvis du ønsker at benytte ladestanderne til din elbil, kan du henvende dig på ejendomskontoret, hvor du får udleveret en brik samt aktiveringskode.

Du skal kunne fremvise en registreringsattest, hvor du er registreret som ejer eller bruger af en elbil. Hvis du har en firmabil på el, så skal du kunne fremvise dokumentation for ansættelse.

Der vil fremadrettet være parkeringsvagt på p-pladser med ladestandere.
Brikken benyttes sammen med appen Nortec Go. Via appen kan der overføres penge til din brik via Mobilepay, kreditkort eller debitkort. Du kan også tilmelde dig Automatisk Optankning, hvor du kun behøver at tilføje den ønskede betalingsmetode en gang.  

Priser: Den nuværende pris kan ses på appen. I bunden af appen er der en fane, der hedder Ladestander. Hvis du trykker på den og scroller ned, så står der priser under ladestanderne og hvis du scroller ned til bunden, er der en knap, som hedder Detaljerede Priser. Priserne varierer i forhold til råprisen på el.

Lukket løsning:
Vi har valgt at benytte en lukket løsning, hvor ladestandere kun kan benyttes af ejendommens beboere og ikke af udefrakommende personer.

Gebyr ved endt opladning:
Såfremt ladestik ikke er fjernet senest 20 minutter efter registreret endt opladning, vil der i tidsrummet 08:00-20:00 vil der blive opkrævet et grundgebyr på 15 kr. samt 1 kr. per påbegyndt minut.

Hvis du oplever problemer med ladestanderen, kan du komme i kontakt med Nortecs kundeservice på telefonnummer: 50 90 60 60. Oplys lokationsnummeret, som står på den grønne mærkat på ladestanderen.